Însemnele ce autentifică un certificat de calificare profesională

Ca o mentiune, universal valabila pentru toti cei ce doresc sa se califice sau au facut-o deja… precizam cateva dintre insemnele ce autentifica un certificat de calificare profesionala:

  1. in antet apar intotdeauna precizate cele doua institutii:Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si  Ministerul Educatiei, Nationale si Cercetarii Stiintifice, respectiv stema tarii noastre.
  2. furnizorul de formare profesionala ce elibereaza certificatulapare mentionat si pe certificatul de formare profesionala si se poate verifica daca acesta detine o autorizatie valabila cautand denumirea sa in RNFFPA (Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala). Aceasta autorizatie o veti intalni sub forma cod judet/nr. autorizatie/data completa de eliberare a autorizatiei.

E singura maniera prin care puteti verifica daca detineti sau obtineti un certificat autentic. Persoanele care doresc sa dobandeasca un loc de munca in strainatate trebuie sa se asigure ca urmeaza/au urmat un curs de calificare valabil, iar certificatele de calificare profesionala sa poarta insemnele mai sus mentionate, astfel incat sa fie recunoscute la nivelul Uniunii Europene.

INVESTESTE IN TINE ofera clientilor sai urmatoarele servicii in domeniul formarii profesionale:

cursuri de formare profesionala (cursuri de calificare/ initiere/ perfectionare)

Cursurile sunt organizate in colaborare cu Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita – furnizor de servicii de formare profesionala

servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale

Aceste servicii sunt oferite in colaborare cu Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM (Asociatia Inapoi la Munca).
Avantajele serviciilor de evaluare si certificare competente profesionale:

  • evaluarea si certificarea competentelor profesionale se adreseaza persoanelor care au experienta intr-un domeniu si nu au certificate de calificare;
  • evaluarea competentelor profesionale este un proces rapid si eficient;
  • evaluarea competentelor profesionale NU necesita participarea la un curs de formare profesionala;
  • certificatul de competente profesionale respecta regimul actelor de studii din Romania si este recunoscut atat national cat si in statele Uniunii Europene;
  • economie de timp si costuri fata de cursurile de formare profesionala;
  • serviciile de evaluare si certificare sunt oferite in colaborare cu Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM
  • CERTIFICATUL DE COMPETENTE PROFESIONALE ESTE ECHIVALENTUL CERTIFICATULUI DE CALIFICARE.

INVESTESTE IN TINE ofera servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale in 30 de meserii, astfel: instalator instalatii tehnico – sanitare si de gaze/ lucrator in comert/ confectioner asamblor articole din textile/ patiser/ brutar/ lucrator finisor pentru constructii/ operator introducere, validare si prelucrare date/ fierar-betonist/ zidar, pietrar, tencuitor/ dulgher, tamplar, parchetar/ bucatar/ macelar/ transator/ barman/ ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie/ asfaltator/ electrician constructor/ masinist la masini pentru terasamente/ mecanic auto/ pavator/ lucrator in cultura plantelor/ lucrator in cresterea animalelor/ tractorist/ astrolog/ agent de securitate/ confectioner geam termoizolator/ baby sitter/ ingrijitoare copii/ ingrijitoare batrani la domiciliu/ ingrijitoare bolnavi la domiciliu.

Pentru mai multe informatii accesati www.calificare-profesionala.com, telefon: 0735.431.580.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *