Contact

Cursuri formare profesională acreditate, cu diplomă recunoscută internațional.

Evaluare competenţe profesionale.

Ne poți scrie:

office@calificare-profesionala.com
investeste@gmail.com

Adresă:

Pitești, județul Argeș
B-dul Republicii nr. 162 - 164, etaj 3

Program înscrieri cursuri / examene și ridicare diplome

Luni - Vineri: 8am - 5pm

Ai întrebări? Suntem disponibili:

Puteţi utiliza butonul de "upload" al formularului de contact pentru a ne trimite documente (cereri, copii acte diverse, diplome etc.)

Întrebări frecvente

Când aveți cursurile?

Cursurile în derulate sau care urmează să înceapă în perioada următoare le puteți găsi aici: https://calificare-profesionala.com/calendar-organizare/.
Vă recomandăm să ne contactați pentru a afla cât mai precis, la zi, situația cursului, în cazul în care apar decalari de 1-2 zile pe care intarzierem în a le semnala pe site.

Ce tip de documente sunt necesare pentru înscrierea la cursuri?

În funcție de reglementările în vigoare, răspunsul este diferit. Sunt cursuri precum cele de inițiere, unde o copie de Bi/Ci este suficientă. Pentru altele, documente care atestă studiile sunt necesare - și aici în funcție de diversele cerințe (minim 10 clase, liceu, studii superioare). Vă recomandăm să vă interesați de cerințele fiecărui curs, individual.

Eu pot să mă înscriu?

Serviciile de evaluare a competenţelor profesionale vin în întâmpinarea persoanelor care au experienţă într-un domeniu, dar nu deţin un certificat sau o certificare a competenţelor dobândite prin practicarea calificării/ ocupaţiei respective ...

Certificatul obținut este recunoscut?

DA Certificatul de compențe este echivalentul certificatului de calificare profesională, respectă regimul actelor de studii din România și este recunoscut atât național cât și în statele Uniunii Europene ...