Cadru tehnic cu atributii in domeniul P.S.I. – curs de perfectionare

Denumire program: Cadru tehnic cu atributii in domeniul P.S.I.
Cod C.O.R./N.C.: 541902
Durata:1-2 luni
Acreditat: A.N.C.(Autoritatea Nationala pentru Calificari)si I.G.S.U.(Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta)
Tip program: perfectionare
Finalizat cu certificate de absolvire MMFPSPV si MEN

 

CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL P.S.I.

Descrierea ocupatiei:

Ocupatia se refera la competentele necesare cadrului tehnic cu atributii PSI pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activitatii de prevenire si stingere a incendiilor. Ocupatia include de asemenea competente legate de acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice, investigarea contextului producerii incendiilor, acordul în cazul documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor, instruirea salariatilor în domeniul PSI si elaborarea documentelor specifice activitãtii din domeniu.

Inspectorii pentru asigurarea cladirilor impotriva incendiilor, pentru protectia si igiena muncii si controlorii de calitate controleaza aplicarea reglementarilor in vigoare si a normelor referitoare la prevenirea riscurilor de incendii si altor riscuri, securitatea muncii, protectia sanatatii muncitorilor si mediului inconjurator, inspecteaza sistemele de prevenire a incendiilor si acorda consultatii in acest sens; intreprind anchete la locurile de producere a incendiilor pentru stabilirea cauzelor; inspecteaza intreprinderile industriale in legatura cu problemele de securitate a muncii, proceselor de fabricatie a bunurilor produse, utilizate sau puse in vanzare.

Conditii de acces:

ABSOLVENTI LICEU (cu /fara bacalaureat)

Studii medii cu bacalaureat sau postliceale

Beneficii si oportunitati:

Recunoastere profesionala a certificatului obtinut si in afara teritoriului Romaniei ,conform legislatiei in vigoare (OUG 129 / 2000 republicata).
Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.
Posibilitatea de achitare in transe a taxei de curs.
Costul cursului include toate taxele aferente participarii.

Cursul este avizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(I.G.S.U.)

Pentru detalii despre curs accesati site-ul www.calificare-profesionala.com, telefon: 0735.431.580.

Posibilitatile de angajare sunt destul de mari. acest aspect deriva din obligativitatea operatorilor economici de a angaja personal de specialitate.Va recomandam si Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, dat fiind ca acestea sunt in stransa legatura.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *