De ce să urmezi un curs de servant pompier

Cursurile de formare profesională pot fi urmate de toți cei care nu își mai găsesc un loc de muncă în piață sau își doresc să dobândească noi abilități într-un anumit domeniu. Cursul de specializare Servant pompier se potrivește celor care doresc să încerce și altceva, într-un alt domeniu de activitate, după ce au lucrat ani de zile într-o anumită firmă unde au prestat o meserie care acum nu mai e atât de cautată ca altădată.

Tot mai multe firme caută să angajeze oameni pe postul de servant pompier, obligate fiind de legislația în vigoare care specifică acest lucru. Un servant pompier se ocupă de  tot ceea ce ține de prevenirea și stingerea incendiilor, având în întreținere toate obiectele care îl ajută să își îndeplinească cu brio atribuțiile. Rolul său în cadrul firmei este unul bine determinat, având atribuțiile bine determinate prin contract.

În afara de faptul că se ocupă de partea de prevenire și stingere a incendiilor, tot servantului îi revine și sarcina de a întreține și verifica periodic starea logisticii. Dacă vorbim de cum puteți absolvi un curs de servant pompier, trebuie sa spunem că cei care își doresc o asemenea calificare trebuie să aibă absolvite minimum 12 clase.

În cadrul cursului veți studia fiecare aspect care ține de partea de prevenire și stingere a incendiilor, având, totodată, și cursuri practice în cadrul cărora vi se va explica concret ce trebuie să faceți în situația în care aveți de rezolvat o situație critică.

INVESTEȘTE ÎN TINE, în calitate de furnizor formare profesională avizat IGSU, organizează atât în Piteşti, cât şi în alte localităţi cursul de specializare SERVANT POMPIER.

După absolvirea cursului se eliberează un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naționale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Certificatul de absolvire are valabilitate permanentă și este recunoscut atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

 

INVESTEȘTE  ÎN TINE a desfășurat cursuri de formare profesionale pentru un portofoliu de clienți extins, din diverse domenii de activitate: producție, servicii, industrie, administrație publică, învățământ, distribuție.

Am câștigat încrederea clienților noștri prin:

– competență (cursuri de formare profesională acreditate și autorizate la prețuri mici)

– flexibilitate (deplasări în țară, grupe formate în funcție de nevoile clientului)

– eficiență (programă de cursuri bine structurată, formatori experimentați)

– prețuri competitive, inclusiv posibilitatea achitării taxei în tranșe.

1 thought on “De ce să urmezi un curs de servant pompier”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *