ÎNCEPEM un nou CURS de INSTALATOR

Investește în tine ÎNCEPE în 2019 un nou CURS de calificare recunoscut la nivel european. Nu există limită de vârstă! Durata pregătirii se poate reduce cu 50% prin evaluare inițială!

Cursul de calificare Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze se organizeaza in oricare din judetele unde se formeaza o grupa de minim 10 persoane.

Participantii la programul de formare profesionala trebuie sa fie absolventi de invatamant obligatoriu.

Instalatorul instalatii tehnico-sanitar si gaze din sectorul constructii trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa imbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna in functiune instalatii, sa inlocuiasca, sa repare conductele, imbinarile si garniturile acestra, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de intretinere a acestora.

Dupa finalizarea cursului, absolventii promovati primesc Certificate de Calificare, eliberate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, reglementate de lege ca acte de studii cu recunoastere nationala si europeana si vor fi insotite de suplimente descriptive ce cuprind urmatoarele competente profesionale dobandite:

1. Organizarea locului de munca;
2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM si in domeniul situatiilor de urgenta;
3. Intretinerea echipamentelor de lucru;
4. Asigurarea calitatii lucrarilor executate;
5. Aplicarea normelor de protectie a mediului;
6. Montarea instalatiilor interioare de canalizare;
7. Montarea instalatiilor interioare de apa si consum menajer;
8. Montarea obiectelor sanitare, a accesoriilor si a utilajelor folosite in instalatiile sanitare;
9. Montarea instalatiilor de stingere a incendiilor
10. Montarea instalatiilor interioare de gaze naturale;
11. Montarea aparatelor de utilizare a gazelor;
12. Intretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare.

Cursul de calificare Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze se desfasoara pe o perioada de 4 luni si jumatate. Durata pregătirii se poate reduce cu 50% prin evaluare inițială!

…SAU DACĂ ȘTII DEJA MESERIE

și nu ai calificarea poți obține rapid și fără a mai urma un curs un certificat recunoscut pentru Instalator Instalații tehnico – sanitare și de gaze.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *