De ce sa fii bona/ babysitter cu calificare recunoscuta?

Meseria de bona este una dificila, deoarece parintii nu se asteapta doar la simpla supraveghere a copiilor, ci cauta pe cineva care sa ii ajute la cresterea si ingrijirea lor. Pentru a putea oferi servicii de calitate, trebuie sa va dezvoltati abilitati si sa detineti cunostinte despre:
–  comunicarea eficienta cu familia,
–  dezvoltarea fizica a copilului,
–  gandirea, emotiile si comportamentul copilului, cu accent pe disciplinarea pozitiva, socializare, joc, adaptarea la gradinita si scoala, planificarea activitatii zilnice etc.
Aceste cunostinte si abilitati sunt greu de obtinut in afara unui mediu de formare.

Exista multe surse de informare despre cresterea si ingrijirea copilului, insa foarte putine dintre ele apartin unor specialisti din domeniu si e greu de decis care este opinia corecta.
Dupa absolvirea unui curs de calificare, veti sti sa abordati cu profesionalism provocarile acestei meserii, iar parintele se va simti in siguranta pentru ca va sti ca aveti calificare si va puteti asuma responsabilitatea ingrijirii unui copil.

Un alt avantaj al obtinerii unei calificari este cresterea sanselor de angajare. Un astfel de certificat reprezinta, pentru parintele angajator si agentiile care plaseaza bone, o garantie a seriozitatii, competentei si interesului dumneavoastra pentru dezvoltarea profesionala.
De asemenea, certificatul de calificare in ocupatia de babysitter, eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, este recunoscut si in tarile Uniunii Europene, oferindu-va sansa de a gasi un loc de munca potrivit, care sa corespunda intereselor dumneavoastra.

Informatii suplimentare referitoare la cursul de calificare „Baby Sitter” gasiti accesand urmatorul link http://calificare-profesionala.com/babysitter/.

Evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale este modalitatea rapidă de certificare a competenţelor profesionale pentru persoanele care nu au calificare, dar ştiu meseria de baby sitter (mai multe detalii pe http://calificare-profesionala.com/servicii-de-evaluare-si-certificare-a-competentelor-profesionale/)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *