CURSURI AUTORIZATE DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL PSI ȘI SSM

CADRU TEHNIC CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIUL PREVENIRII ȘI STINGERII INCENDIILOR- Curs de perfecționare ( COD COR 541902 )

Conform legislației în vigoare – Legea nr. 307/12 iulie 2006 actualizată privind apărarea împotriva incendiilor , art. 12 (1) Autorităţile administraţiei publice centrale şi celelalte organe centrale de specialitate, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, judeţene sau locale, instituţiile publice şi operatorii economici au obligaţia să angajeze cel puţin un cadru tehnic sau personal de specialitate cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor, atestaţi potrivit metodologiei elaborate de Inspectoratul General. Ocupaţiile de cadru tehnic şi personal de specialitate cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor sunt definite pe baza standardelor ocupaţionale aprobate conform legislaţiei în vigoare.

Durata cursului: 136 ore

Taxa de participare: 700 lei/ cursant;

 

INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA – Curs de perfecţionare ( COD COR 325723 )

În conformitate cu Legea 319/ 2006 a securității și sănătății în muncă și Hotărârea nr. 1425/ 2006 toate societățile comerciale trebuie să pregărească unul sau mai mulți lucrători (în funcție de domeniul de activitate și de numărul de angajați) responsabili cu prevenirea riscurilor și protecția sănătății și securitatea lucrătorilor.

Durata cursului: 80 ore

Taxa de participare: 700 lei/ cursant;

 

În cazul în care optați pentru înscrierea la ambele cursuri, veți beneficia de următoarea ofertăCadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor (136 ore) + Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca (80 ore) prețul de 1.300 lei/ pachet cursuri.

Cursurile se vor finaliza printr-un examen, iar in urma absolvirii acestuia, participantilor li se va elibera un Certificat de absolvire, recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

 

 

11 thoughts on “CURSURI AUTORIZATE DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL PSI ȘI SSM”

 1. Gheorghe Adriana

  Bună seara ,
  As dori sa particip la cele doua cursuri (SSM si PSI) si as dori mai multe informații.
  Mulțumesc

 2. Bună ziua, mă interesează cursurile de SSM și PSI, de pot face si online? In ce perioada? Mulțumesc.

 3. Buna ziua. As fi interesat de ambele cursuri. Care sunt condițiile,ce acte sunt necesare ,unde se țin cursurile și un Nr de contact. Eu sunt din București.

 4. Turcu Alina Cristina

  Buna ziua,
  M.ar interesa cele doua cursuri ssm si psi.Se fac online ?
  Cum ma pot inscrie si daca sunt acreditate?

  Multumesc!

 5. Dumitru Moraru

  Buna ziua ,

  Sunt interesat de ambele cursuri , dacă îmi puteți trimite detalii , va rog ,pe email . Mulțumesc

 6. Bună ziua! Doresc să fac un curs de SSM de 80 h. Doresc câteva detalii: cursul este online sau în sală, în ce zile și între ce ore se face, când începe cursul, cât durează, când se dă examenul ,cât costă? Mulțumesc anticipat!

 7. Lakatos Dorian

  Buna ziua, sunt interesat de ambele cursuri SSM si PSI cu conditia sa fie online. Nu am posibiliatea sa ma prezint in clasa. Le voi face cursurile de la locul de munca. Daca exista posibilitatea aceasta, va rog sa-mi raspundeti, sa putem achita contravaloarea cursurilor. Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *