Stagiu instruire fochist clasa C cod COR 818207

20% reducere

Ofertă NOIEMBRIE & DECEMBRIE 2023: pentru toate grupurile mai mari de 15 persoane se aplică o reducere de 20% din prețul cursului pentru fiecare participant. Oferta se adresează persoanelor juridice și grupurilor de persoane (care se înscriu împreună în mod organizat)

1. Detalii curs

Cod COR

818207

Tip program

Durată (ore)

8

Preț

380 lei Preţul include tariful perceput de către Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) pentru eliberarea taloanelor cu vize anuale care insoţesc autorizaţiile în valoare de 150 lei, conform PT CR 1/2013.

Pregătire minimă necesară:

Minim studii primare

Ce tip de diplomă obţin dupa absolvirea cursului?

Conform Prescriptiei tehnice CR8-2009 – Autorizarea personalului de deservire a instalatiilor/ echipamentelor si acceptarea personalului auxiliar de deservire, personalul de deservire a instalatiilor/ echipamentelor aflate sub incidenta ISCIR trebuie sa urmeze un stagiu de instruire la expirarea perioadei de valabilitate a talonului/ autorizatiei pentru obtinerea unui nou talon în vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei.

Persoane care detin autorizatie ISCIR valabila de fochist clasa C

Autorizație curs

Stagiu instruire fochist clasa C cod COR 818207

Aviz curs

Stagiu instruire fochist clasa C cod COR 818207

2. Acte necesare pentru înscrierea la curs

  1. Copie dupa actul de identitate;
  2. Fisa de aptitudini eliberata de medicul de medicina muncii cu specificatia “apt pentru prestarea ocupatiei de Stivuitorist” in original
  3. Copia autorizatiei ISCIR si a talonului pentru vize anuale care urmeaza a fi înlocuit (dupa caz).

In cazul in care exista in cadrul unei societati un numar mai mare de 10 persoane care necesita prelungirea valabilitatii autorizatiei de stivuitorist, stagiul de instruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei de stivuitorist se va desfasura la unitatea respectiva iar tariful/persoana poate fi negociat.

3. Descrierea ocupaţiei

4. Care sunt avantajele participării la acest curs?

Aveți întrebări? Le așteptăm:

Trimite pagina pe mail, social media sau printeaza: